tisdag 9 november 2010

Vinterns trender av terapeuterna


Dax för en shopping dag i en terapeuts öga inför den kalla vintern.......
Rensa ur garderoben, om det ska in nytt måste gammalt bort! Tänk efter när du senast använt ett plagg, har det gått två sommrar och två vintrar bör du göra dig av med plagget. Snälla strunta i lack-tightsen denna vinter, och lägg paljetter, glitter och glamour kläder långt in i garderoben.
Vinter investeringar:
*FUSK-PÄLSEN:
gärna en stor och varm päls , kolla i fall mamma har någon kvar i hennes garderob innan du köper ny. Tips; Topshop har en ursnygg och trendig! (även pälskragar=trend)
*SNYGG-BYXAN:
det vill säga vid upptill och en aning snäv ner till; exempel på butiker är Zara som har hur mycket som helst i massa av vinterns färger.
*MYS-KOFTAN:
stor och härliga kofta är ett måste i vinter, finns i nästan alla butiker i roliga former och mönster! Använd gärna en för stor kofta till ett par tights, en trend som aldrig går ur modet.
*KLÄNNINGEN BYTES UT TILL BYXDRESSEN!
Jag blev sååå glad när nya H&M katalogen dök ner i brevlådan! där hittades en urhäftig byxderss i nougat och svart i satin med långa armar, klart en favorit till vinterns alla fester!
*STÖVLARNA ELLER KÄNGOR:
Jag föll för ett par snygga vardagsstövlar från" Nilsons" så där kvinnliga med höga skaft. Annars har ju pojkvänne-kängan slagit stort denna höst, nästan lite manligt mode på oss kvinnor.
Vi har burit kläder som är för stora för oss och dragit i hop skjortan med ett tunt skärp.
*FRAM MED KAVAJEN:
I år ska den vara stor med axelvaddar! gärna ett skärp i midjan. Matcha med ett par slitna jeans.
*FINA BLUSEN: Hittar du på Mango (finns även i K FEM huset i vällingby c) transparant står helt rätt i vinter, då måste man kanske se över bh:arna till något diskret och vackert.
En skön avslappnad stil där du verkligen trivs i dina kläder handlar det om i vinter, satsa kanske på lite dyrare bas plagg som aldrig går ur modet, och investera inte i alla trender som kommer utan välj ut något som passar just din stil! Lycka till!
/Malin Face&Body, ulvsunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar