måndag 27 december 2010

Finaste fötterna!



Har du trötta fötter efter att ha gått i varma skor och tjocka sockor denna höst och vinter? Då föreslår vi att du tar en stund för att riktigt rå om dem. Har du inte möjlighet att besöka en hudteraput kan du lätt fixa det själv. Det tar en stund och är lite pill men tänk va skönt det är när de mjuka, lena och fina igen! Här ger vi dig vår guide till de finaste fötterna!

1. Peela!
De tråkiga och torra hälarna är snart ett minne blott. Passa på att ge fötterna en ordentlig peeling när du ändå står i duschen och peelar övriga kroppen Lanèche Spa exfoliating polish scrub är perfekt för fötterna. Peela grundligt så mjukar du upp förhårdnader och förbereder för nästa steg i din fotvård.



2. Fila, fila, fila...
Sedan är det dags att fila fötterna. Använd en ordentlig fotfil, dock inte för grov, så får du bäst resultat. För att sedan underhålla dina fina fötter rekommenderar jag att du ger dem en liten filning varje gång du duschar. Gärna innan duschen, att torrfila är kanon.

3. Klipp!
Nu är det dags att klippa nageln. Klipp dina naglar rakt av och inte på sidorna, då kan du få nageltrång och det gör riktigt ont. Fila sedan med en vanlig nagelfil tills du får en fin och jämn kant.

4. Avsluta med en härlig creme...
Glöm inte bort att smörja in dina fötter – både morgon och kväll. innehåller AHA-syror och gör dina fötter babylena, mjuka och smidiga. En creme som gör under även på fötter med riktigt grov hud! Cremen har även en läkande effekt på självsprickor.








5. ... och toppa det hela med en fin färg!
Kronan på verket blir en härlig färg på naglarna. LCN är en klassiker som håller i alla väder och årstider.



Vill du ha professionell hjälp med dina fötter är du varmt välkommen till oss på Face & Body. Det kan vara bra att låta en hudterapeut lägga grunden för din fotvård, så blir det lättare för dig att hålla fötterna fina hemma.

Fotvård finns att boka som Klassisk Pedikyr 60 min 545 kr
Spa Pedikyr 60 min 545 kr
Medicinsk fotvård 60 min 595 kr




Produkterna finns att köpa i butik hos Face & Body och i vår webbshop

Lanèche Spa Exfoliating peeling 200 ml, 345 kr
LCN fotcremer, 150 ml 159-189 kr
LCN nagellack 8 ml, 69 kr

Varmt välkommen

Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar