lördag 17 september 2011

Lanéches Balance Control

Har du lätt för att bli glansig i huden, ofta mot eftermiddagen och speciellt över så kallade t-zonen som sträcker sig mellan ögonbrynen ner över näsan o ut mot kinderna.
Du har även lite mer talgproduktion med större porrer.

Balance Control är då produkten för dig. Det är en hel serie som består av talgreglerande och renande produkter en vårdande Rengöringsskum som rengör perfekt och drar ihop porrerna, där man tar Tonic ansiktsvatten efter för att normalisera ph värdet i huden och ta bort rester från rengörningen.

Dagkräm är speciellt framtagen för att balansera huden under dagen och jobbar fett och vätskereglerande. Huden blir mjuk och skyddar huden från att torka ut.
Krämen innehåller även tillsatser av A-vitamin och salicylsyra som skyddar mot orenheter.





På natten finns det också en speciell kräm Balance control hydrating night care som är fuktgivande nattkräm som reparerar huden under natten.
Krämen har en lugnande effekt på huden under natten och skyddar mot uttorkning, då krämen jobbar fett och fuktreglerande.
Du vaknar med en mycket fräch lyster i huden och känner dig ren.
Några aktiva ingredienser är: Propylenglykol, Pantenol, Zinkglukonat och Biotin







På Salongsbehandling har vi en specifik Balance control matifying mask som används på ansiktsbehandlingen då du har en blandad hudtyp.
Masken ger huden optimalt med fukt samt jobbar fettreglerande och drar ihop porerna. Efteråt känns huden mjuk och ren.




Är du osäker på vad du har för hudtyp kom in och boka behandling där du får en genomgående hudanalys och genomgång av produkter som passar dig.
Välommen att boka tid via telefon eller direkt på hemsidan.
Hoppas vi ses / Sabina Hänninen Hud och spaterapeut Face&Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar