torsdag 10 mars 2011

Angelica Karsäter, en duktig hudterapeut, en stöttepelare, en omtyckt kollega, en viktig del av Face & Bodys team!



Angelica är 25 år och Aukt- och Cidescodiplomerad hud- och spaterapeut med examen från Elisabethskolan, The Swedish skincare academy i Stockholm.

Angelica har arbetat 3 år hos Face & Body och är mycket omtyckt bland både vkollegor och bland våra kunder. Angelica har under sina år hos Face & Body hela tiden utvecklats och tagit sig an nya arbetsuppgifter. Bland annat utför Angelica alla våra behandlingar när det gäller Day Spa sidan. Hon har även vidareutbildning med specialkompetens inom kemsika peelingbehandlingar, IPL, laserbehandlingar och hon arbetar även med apparatur för kroppsbehandlingar i våran Medical Spa del.


Angelica Karsäter Hud- och Spaterapeut, specialiserad inom kemisk peeling, laser och IPl behandlingar.



Angelica är en väldigt viktig del av Face & Bodys team i Vällingby. Det känns otroligt bra att ha en erfaren stomme på plats som har kunskap om alla delar på salongen. Angelica är otroligt kunnig och noggrann i allt vad hon tar sig för med. Man kan alltid lita på att hon gör sitt yttersta. Detta har visat sig vara otroligt viktig för de terapeuter som är ny utexaminerade och nya på arbetsplatsen.

Angelica är den av terapeuterna som brukar vidareutbilda ny personal i olika behandlingar hos oss som vaxning, frans och brynfärg, massager mm.




Det känns väldigt spännande att se vad 2011 har att erbjuda men jag spår en lysande framtid för Angelica hos Face & Body, med vidare utveckling i sikte och hon är en av dem som det är mycket möjligt att vi kommer att få se i fler roller i framtiden...


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body Vällingby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar