fredag 20 maj 2011

Shape Master Cellulitbehandling

En av våra mer nya behandlingar är den allt mer populära Shape Master Cellulitbehandlingen.
Jag har precis förberett ett av våra fina behandlingsrum här på Ulfsunda där vi utför denna behandling. Behandlingen utförs med en av de absolut effektivaste cellulitapparaterna på marknaden.




De flesta kvinnorna i dagens samhälle har högst troligt någon gång stått framför spegeln och svurit över sina celluliter. Vad man än gör verkar de vara bestående! Självklart finns det saker i livet som är värre än gropar i huden men allt fler kvinnor tycker att celluliterna är en mardröm.

Den generella bilden av celluliter är att de är förknippade med viktuppgång, och att de blir som ett ”straff” för att man gått upp i vikt. Men även om celluliterna har med fettcellerna att göra, så är denna teori långt ifrån hela sanningen.

Många vet inte att celluliter i många fall är något genetiskt som går i arv, och i många fall kan det även vara hormonellt betingat.

Men det finns hjälp att få, men man bör dock alltid lägga på minnet är att varje kropp är speciell och kan reagera mycket individuellt cellulitbehandling. Det kanske funkar på en person och den visar fina snabba resultat, medan en annan inte ser något resultat överhuvudtaget. Sedan bör man även komma ihåg att alla behandlingar av Shape Master alltid ska kombineras med sund kost och motion. Då ökar man chanserna markant.

Behandlingen är uppstramande och hjälper mot stress, huvudvärk, bristningar och celluliter. Den går främst ut på att öka hudens cirkulation, spänst och elasticitet. Vätskeöverskott som finns lagrad i huden minskar och det påverkar även celluliters utseende

Behandlingen är även effektiv mot dubbelhaka, ödem och som uppstramande behandling för ansiktet.


Konsultation 20 min 400 kr
(Dras av vid första behandlingstillfället)

Behandling ansikte 40 min 595 kr

Behandling kropp 60 min 895 kr







/Isabelle
Verksamhetschef Face & Body Ulfsunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar