lördag 5 november 2011

Fillers



Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.






Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.

Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med Restylanes unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.

Restylane är en produkt som används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden som rynkor och ärr.
Resylane har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996 som en svensk uppfinning. Det säljs idag över hela världen och 100 000-tals behandlingar har genomförts.


Face & Body rekommenderar och använder Q-Meds Restylaneprodukter.

OM BEHANDLINGEN
Restylane injiceras med en mycket tunn nål in direkt under huden till önskat resultat har uppnåtts. Det kan sticka till och spänna lite under behandlingen, men det tar bara några minuter och bedövning behövs i regel inte. Det finns möjlighet att få lokalbedövning eller smärtstillande salva före behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN
Eftersom Restylane är ett ämne som finns naturligt i kroppen är biverkningar och allergiska reaktioner mycket ovanliga. Det händer ibland att man får små stickblåmärken och en eventuell rodnad. Undantaget är restylanebehandling av läppar då man nästan alltid får en svullnad som kan sitta i lite längre, 2-5 dagar.

Resultatet efter en Restylane behandling syns omedelbart, och efter någon vecka har det naturliga ämnet anpassats i huden med ännu bättre resultat. Eftersom kroppen successivt bryter ner preparaten bör du behandla dig kontinuerligt ett par gånger om året om du vill ha en maximal effekt.

Face & body använder följande fillers:

Restylane Vital används för hudföryngring och passar framför allt tunn, rynkig hud, mörka ringar runt ögonen samt hals, handryggar och dekolletage.




Restylane kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor och förstärka konturer.

Restylane Perlane tar bort rynkor och veck mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun samt skrattrynkor. Kan även användas för att behandla ärr och acneärr, forma näsan, konturera ansiktet samt förstora läpparna.



Restylane Sub-Q är den produkt som bäst lämpar sig för ansiktskonturering.

Restylane Lipp Volume & Refresh är framtagen speciellt för att forma och förstora läppar.



Har du frågor och funderingar eller vill boka tid för konsultation är du välkommen att kontakta oss.
Tel: 08 – 687 02 00 eller via vår mail

vallingby@facebody.nu

/Sara Lindström Akhondi
Leg. Sjuksköterska Verksamhetschef Face & Body






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar