torsdag 19 mars 2009

Makeupkurs

Idag är det dags att inviga bloggen. Det har varit på gång länge och nu är den äntligen igång. Förväntningarna är stora och tiden som vanligt ganska knapp. I den här bloggen ska vi diskutera makeup, hudvård och de senaste trenderna inom hälsa och skönhet. Kommentera gärna det som skrivs och ställ dina frågor direkt till våra makeupartister och hudterapeuter. Vi är sammanlagt 7 personer som skriver på den här bloggen. Det finns hudterapeuter, makeupartister, massageterapeuter och sjuksköterskor bland oss, så det finns en massa kunskap att förmedla.

Idag tänkte vi berätta om våra makeupkurser. Att lägga en snygg makeup är inte det lättaste, det är en nästan hel vetenskap. Den ska vara tidlös, mjuk och naturlig. Makeup handlar inte enbart om makeup utan minst lika mycket om hudvård. Det är superviktigt att du rengör huden dagligen. Makeup som är lagd på oren hy täpper till porerna och slutresultatet ser allmänt ofräscht ut.

Vårt koncept är ganska enkel, du kommer in till oss så lägger vi en professionell makeup på dig och tar fram dina vackraste drag i ansiktet. Vi ger dig också råd och tips hur du lägger en bas som passar just din hy, hur du arbetar med och väljer grundskuggor – vilka färger och toner som passar just dig, val av mascara och läppgloss. Framförallt så får du också tips på hur du tar hand om din hud så att makeupen kommer till sin rätt. Det kostar 495 kronor men då får man valfria makeupprodukter till samma värde, superbra eller hur?

Vi använder oss av Tromborg Scandinavian Makeup. Det är ett dansk märke med rena och ekologiska ingredienser.

Vill du veta mer kan du ringa till butiken på 08-687 02 00 eller maila till info@facebody.nu.

Läs mer om Tromborg på http://www.facebody.nu/ och http://www.tromborg.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar