lördag 4 februari 2012

Cellulitbehandling


Mer än 80 % av alla kvinnor har celluliter. En cellulit är en typ av inflammation i bindväven. Det är fettceller i underhuden som ökar och expanderar. Detta påverkar blodcirkulationen och lymfkärlens förmåga att ta hand om slaggprodukter. Det som orsakar den så kallade "apelsinhuden" är brist på träning, dålig kost och rökning. Det kan också vara genetiskt eller bero på hormonella förändringar i kroppen så som graviditet och användning av p-piller. kvinnor drabbas oftare än män för de har mer underhudsfett.





Det är viktigt att man dricker mycket vatten, tränar regelbundet och undviker alkohol i större mängder.

Vi kan hjälpa dig att reducera dina celluliter nu. Vi använder oss av en av de absolut mest effektiva cellulitapparaterna, Shapemaster från Bentlon. Behandlingen är uppstramande och hjälper mot stress, huvudvärk, bristningar och celluliter.
Behandlingen är även effektiv mot dubbelhaka, ödem och som uppstramande behandling för ansiktet. (behandlingen anpassas efter kundens specifika behov).
Vi brukar rekommendera att göra behandlingen i kur (6-10ggr) för bästa resultat.

I kombination av vår cellulitbehandling är det viktigt att du använder bra produkter som kan hjälpa dig på traven. Lanèche har två fantastiska kroppsprodukter som jobbar på fasthet och elasticiteten i huden.


Firming & anti-ageing body gel.
Firming & slimming body gel.






/Caroline

Aukt. Hud- och Spaterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar