måndag 26 december 2011

Härligt hårfri






IPL, Intense Pulsed Light, är speciellt framtagen för att behandla bland annat generande hårväxt. Vi kan behandla ett brett spektrum av hårtoner, vilket gör det möjligt för dig med ljusare hårstrån att uppnå permanenta resultat. Något som är omöjligt med den äldre IPL och Laserteknologin. Hur fungerar då permanent hårborttagning?



Den kraftiga ljuspulsen av antingen laser eller IPL träffar pigmentet i hårskaftet. I själva hårskaftet kan det bli mellan 200-300 grader varmt. Värmen avtar dock mycket snabbt i omkringliggande vävnad. Vi måste dock uppnå minst 72 grader Celsius i hårfollikeln och hårsäcken för att förstöra protein och stamceller som finns i follikeln.
Därmed kan inget nytt hår bildas. Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.
Som vi brukar säga "Shave no more"

Då det enbart är hårstrån som befinner sig i den aktiva växtfasen som är behandlingsbara behövs flera behandlingstillfällen för permanent effekt.

Du har väl inte missat att vi har 40 % rabatt på alla våra IPL behandlingar fram till och med den 28 februari. Så passa på, släng rakhyveln och ondsinta vaxremsor. Med hjälp av permanent hårborttagningmed IPL kan du snabbt, säkert och smärtfritt få silkeslen hud utan vare sig rakning eller andra tidskrävande hårborttagningsmetoder.


Alla behandlingar utförs av leg. sjuksköterska i samarbete med Aukt. och diplomerad hud- och laserterapeut.


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar