måndag 26 december 2011

Hyaluronsyra





Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med Q-meds unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.




Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.




Hyalusornsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. . Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat, men som tolereras av kroppen. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

Eftersom NASHA (non animal stabilized hyalyronic acid) har ett icke animaliskt ursprung, finns ingen risk att sjukdomar överförs eller att allergiska reaktioner framkallas hos restylane patienter som är känsliga mot vanliga läkemedel som nötkött, kyckling eller ägg.
Till skillnad från geler med animalisk hyaluronsyra finns alltså därför ingen risk för överföring av smittoämnen.

För Face & Body är det inte tänkbart att behandla med något annat än icke animalsika produkter.



Restylane kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor, förstärka konturer eller helt enkelt återställa deras fuktbalans.




Läppar och haka
Munnen är ofta i centrum för uppmärksamheten. Den är också särskilt utsatt för åldrandets effekter, både från sol och vind men också för att du använder den varje dag när du pratar och skrattar.

Kinder och näsa
Med hjälp av Restylane kan ditt ansikte återfå förlorad volym på ett försiktigt och naturligt sätt. Genom att återföra volymen till vissa delar av ansiktet kan du få ett mer ungdomligt utseende

Hudföryngring
Behandlingar med Restylane skinboosters återställer fuktbalansen och förbättrar hudens struktur och elasticitet så att den blir mjuk och len och får lyster och glans, kan användas för att föryngra ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna




Du har väl inte missat att vi har kampanj på Restylane 1 ml fram till och med den 28 februari.


Behandlingarna utförs av leg. sjuksköterska som är certifierad Restylanebehandlare i samarbete med leg. läkare.

/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body



1 kommentar: