onsdag 10 februari 2010

Ta hand om dig

Huden runt ögonen är tunn och extra känslig. Därför måste du tänka på vad du använder där. Starka produkter kan lätt torka ut och irritera och en ansiktscreme i det här området kan ge påsar. Ansiktsmasker ska inte appliceras i ögonområdet.

Vid rengöring ska man alltid använda en mild makeupremover, att gnugga med tvål och vatten irriterar hud, ögon och även ögonfransar tar stryk.

För ögonområdet finns det ögoncremer och ögongel, applicera alltså inte den creme du har i resterande ansikte här. Det blir för mycket fett vilket lätt ger upphov till påsar under ögonen.

Har du trötta, svullna ögon så finns det ögonmasker att lägga på vilket återfuktar och dämpar svullnader. Bättre än gurkskivorna många använder som hushållskur.


Vi på Face & Body kan erbjuda Vårdande ögonbehandling. I denna behandling ingår rengöring runt ögon, ögonmask och ögoncreme. Behandlingen är kylande och fuktgivande och reducerar därmed mörka ringar och påsar. I samband med en ansiktsbehandling kostar det 195kr, om du endast vill göra ögonbehandlingen kostar det 295kr.

Hos oss kan du även köpa produkterna för att bättre ta hand om ögonområdet!

- Lanéche Gentle makeupremover är en skonsam produkt för rengöring. Den är antibakteriell och oljefri (ett stort plus för alla med känsliga ögon eller linsbärare).

- Lanéche Eyelift Replenishing fleece pads är ögonmask som läggs under ögonen. Denna mask är återfuktande och behandlar trötta, svullna ögon. Används tillsammans med Lanéche Pre care oxygen-rich lotion då själva masken är frystorkad. Innehåller microcollagen-fibrer som hjälper till att stimulera collagenproduktionen.

- Lanèche Eyelift Replenishing eyecreme innehåller microcollagen-fibrer och hjälper att strama till och fylla ut fina linjer, och förebygger påsar. Denna creme hjälper även till att reducera mörka ringar. Återfuktande och anti-ageing.

- Lanèche Q10 nutri ligt tightening eyecreme är en ögoncreme som både återfuktar och har läkande effekt. Cremen innehåller antioxidanter som skyddar ögonområdet mer effektivt mot åldrande. Även denna creme skyddar mot mörka ringar och påsar, och innehåller microcollagen-fibrer som stimulerar collagenproduktionen. Innehåller kamomill som är lugnande och motverkar irritation.


Helene, Master makeupartist
http://www.facebody.nu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar