tisdag 4 augusti 2009


Primaluce – unika AHA/PHA produkter
Varför är Biolines syra produkter så populär i Sverige?

Biolines unika AHA/PHA produktserie innebär att döda hudceller avlägsnas från hudytan och samtidigt stimuleras nybildningen ("fräschar" alltså inte bara upp hyn). Resultaten upplevs ofta som häpnadsväckande. När produkterna används under kontroll av en hudterapeut kan en rad olika hudproblem behandlas, såsom oren/fet hud, ojämn, pigmentering i ansiktet (hyperpigmentering).
AHA- och PHA syror, varför kombineras dessa båda syror?




ALFA HYDROXY SYROR (AHA)=
SOCKER SYRA OCH MJÖLK SYRA
AHA-syror har en väldigt liten molekylstruktur, som extraheras från frukt, mjölk och sockerrör och har länge använts i hudvård på grund av sina exfolierande och hudcellsförnyande egenskaper.
POLY HYDROXY SYROR (PHA)
GLUKONOLAKTON och LAKTOBIONISK SYRA.
PHA-syror är molekyler som delar sin grundstruktur med AHA-syror men skiljer sig i det att de är större och har ett större antal hydroxygrupper (-OH). Denna egenskap ger PHA-syror en långsammare men mer utdragen hudgenomträngningshastighet och en bättre förmåga att binda vattenmolekyler jämfört med AHA-syror. Det kosmetiska resultatet är en mildare men mer gradvis och progressiv exfolierande effekt som tillför fukt på djupet, har en mjukgörande effekt med mindre irritationer.

FÖRDELAR:
• Ökar cellförnyelsen
• Binder till sig vatten, vilket bidrar till fuktgivning av överhuden.
• Extremt mild när det gäller känslig hud
• Är en viktig antioxidant
• Drar samman porer
• Har en ultra fuktighetsbevarande verkan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar