onsdag 28 april 2010

BUS


Nu när sommaren närmar sig och vissa dagar är så pass varma att bara ben är ett alternativ så kan Brun utan sol vara nära tillhands. Efter denna långa vinter är det inte så många som har så mycket färg på kroppen om man inte varit utomlands eller besökt solarium. Brun utan sol är därför ett toppen alternativ om man känner att man skulle vilja ha lite färg på kroppen innan man lämnar hemmet barbent.

För det allra bästa resultatet med BUS (brun utan sol) så ska man börja med att skrubba kroppen med en peeling för att få bort döda hud-celler och för att få färgen att bli jämn.

Efter det så är det viktigt att smörja in de torra partierna på kroppen som knän och armbågar. BUS absorberas mer på torra fläckar vilket gör att torra knän och armbågar lätt blir mörkare än övriga kroppen.

Börja sedan att jobba in din BUS nerifrån och upp. Var noga med att få ett jämt lager över kroppen och snåla inte vilket kan göra att det blir flammigt om det är olika mängd produkt på kroppen. Men du ska vara ordentligt in-smord inte känna dig torr på direkten. Känner du att du får för mycket produkt någonstans så badda bara av överflödet med lite papper. tvätta händerna mellan varven för att undvika att bli orange i handflatorna. Ryggen kan det vara en god ide att ta hjälp av någon då det är svårt att komma åt. Det sista du smörjer in är handflatorna böj även fingrarna då du smörjer in så du får färg i vecken också.

Efter du applicerat färdigt så kan du låta det torka i ca 10 min innan du tar på dig kläder så du inte får fläckar på kläderna. Ta gärna lite löst sittande kläder då hårt sittande kläder kan ge upphov till ränder i färgen. Färgen framträder stegvis så först efter några timmar kan du se de slutgiltiga resultatet. Har du fläckar eller ränder så kan du skrubba lite extra på just dom områderna för att tona ut färgen lite.

På Face and Body har vi en BUS från laneche vilken är i sprayform. Den ger en jättefin färg och spray applikator gör jobbet lite enklare då det blir mindre kladd.



Linn // Hudterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar