måndag 13 juli 2009

Dags för bröllop?

Börjar bröllopsdagen närma sig och du vill stråla lite extra? Vet du inte vad du ska ge bort i bröllopspresent? Eller vill ni som vänner ge en avkopplande möhippa eller svensexa?

Hos oss på Face & Body kan du hitta det perfekta spa-paketet!

Med en Individual treat på 2 timmar får du själv välja 2st 60 min behandlingar. Kanske en ansiktsbehandling med klassisk massage? Eller en Sun soul ritual och manikyr?

Vi kan även erbjuda en Topp till tå-behandling som är 180 min lång. Behandlingen börjar med en ansiktsbehandling för att sedan fortsätta med massage och manikyr eller pedikyr.

Behandlingen med det där ”lilla extra” heter Askungebehandling och är hela 210 min lång! Behandlingen börjar med antingen en kroppspeeling eller body scrub för att sedan fortsätta med en Lushly hand- eller fotbehandling. Behandlingen avslutas sedan med en ansiktsbehandling lyx med halvkroppsmassage. Perfekt för den blivande bruden!

För brudgummen har vi spa-paketet Gentlemen’s treat på 210 min som börjar med en ansiktsbehandling med produkter anpassade efter mäns behov. Behandlingen fortsätter med klassisk massage och Indian head massage, och avslutas sedan med pedikyr.

Välkommen in!

Helene, Makeupartist
www.facebody.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar