onsdag 8 juli 2009

Vilket enkelt lyft- Drop in brynplock!

Brynplock! Kom in på en drop in brynplock!Ja, vi är så fullbokade nu och våra hudterapeuter jobbar febrilt i våra kabiner med alla behandlingar där, så även en så kort behandling som brynplock är det svårt att få tid till!

Vi har således tillämpat en mycket efterfrågad drop in brynplock-tjänst i vårt receptions område där både jag ( Petra ) och Helene formar och plockar era ögonbryn! Det är så många som vill plocka ögonbrynen nu, vi har ett mycket förmånligt pris och att plocka ögonbrynen och få lite form på dem ger ett enormt lyft för ögonen! Det öppnar upp blicken mer och ger dina ögon mer rättvisa! Vackra ögonbryn är en snabb behandling som endast tar upp till 20minuter, beroende på person och bryn givetvis.

Vi utför dock inte färgning av ögonbrynen eller fransar i receptionen, eftersom vi även ibland tillfälligt behöver avbryta behandlingen för att svara i telefon eller hjälpa andra kunder i kassan. Vi ber er således om lite överseende för detta om vi tillfälligt går ifrån er. Förbered er gärna på att det kan ibland dra ut på tiden med 5-10 minuter, ifall det skulle vara mycket som händer i kassan just den stunden ni kommer.

Droppa in för att se om vi har tid när du passerar för att plocka dina ögonbryn, eller ring och boka en tid för att försäkra dig om att du får den tid du vill ha! Det kostar 125,- för att få ett vackert lyft! Enkelt, billigt och snabbt! Välkommen!

Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar