tisdag 21 juli 2009

Du är väl medlem?

Du har väl inte missat att du kan gå med i vår egna Wellnessklubb?

Wellnessklubben startade i mars och fungerar som de flesta medlemsklubbar; du samlar poäng och får en del erbjudanden i gengäld. Undantaget med vår Wellnessklubb är däremot att den är gratis att vara med i! Den enda du behöver komma ihåg är att registera varje behandling och produktköp hos oss på medlemskortet!

Det ska vara lätt och kul att vara medlem i Wellnessklubben, därför är varje krona värd 1 poäng. Med detta menas att du får 495 poäng om du gjort en behandling som kostar 495kr. På detta sätt kommer du därför lätt upp i bonusnivåerna...

Redan med 500 poäng når du den första bonusnivån som ger dig 10% rabatt på nästa behandling. Vid den högsta bonusnivån, 10 000 poäng, får du en Askungebehandling. Bonusnivåerna är personliga och gäller i 3 månader, men du kan du även dela upp nivåerna, dvs. har du 20% i bonusnivå så kan du utnyttja 10% 2 gånger under en 3 månaders period.

Förutom bonusnivåerna innebär medlemskortet en del personliga erbjudanden:
- Inbjudan till mingelkvällar och workshops
- Egen hemsida med saldo och annan information angående ditt medlemsskap
- 50% rabatt på valfri produkt när du fyller år (2 veckor innan t. om 2 veckor efter födelsedagen)
- 5% rabatt på produktsortimentet
- Specialpriser hos våra samarbetspartners

Bli medlem och ta del av våra välkomsterbjudanden (gäller 1 månad från registrering)
- Köp 3 produkter betala för 2 (bjuder på den billigaste)
- Valfri 60 minutersbehandling till halva priset

Observera att du inte automatiskt är medlem i Wellnessklubben för att du varit hos oss på behandlingar. Vid medlemsskap erhålls ett medlemskort.

Gå in på www.wellnessklubben.nu, eller klicka dig fram till Wellness via vår hemsida www.facebody.nu, för mer information eller registrering till klubben. Du är även välkommen att komma in och bli medlem i receptionen så får du medlemskortet direkt i handen!

Helene, Makeupartist
www.facebody.nu
www.wellnessklubben.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar