måndag 25 juli 2011

Lanéche dagcreme: SKIN IMPROVMENT

De proffisionella produkterna som vi behandlar med under en Ansiktsbehandling finns även för hemmabruk. Din terapeut rekommenderar dig produkter som passar just din hy. Det är för att du ska få med dig hem de produkter som passar just dig. Produkterna har en dubvbel effekt; dels så ger det huden näring samtidigt som det ger en förbättring till din hud, inifrån och ut.

En av våra toppsäljare är Skin Improvment. Anledningen till att den är så populär kan vara för att den har Azulen, från Kamomill som lugnar huden och göra den jämn och fin i hudtonen. Azulen har en liten blågrön färg vilken gör att den täcker rådnader perfekt. Mycket skön, riklig och vårdande dagcreme.

Din hud är känslig för skadlig miljöpåverkan

Dina hudegenskaper
Din hud reagerar omedelbart mot särskilda miljöfaktorer och ser röd eller allergisk ut. Du har fina knappt synliga porer och din hud blir lätt irriterad, vilket gör att den känns spänd. Din hud är känslig för svängningar i temperaturen och när du smörjer in dig med dina hudvårdsprodukter sticker det eller till och med bränner.



Åtgärder
Skin Improvement lugnar ner huden igen. Aktiva ingredienser som bisabolol och allantoin lugnar ner och lindrar huden. Revitalin tillför aktivt syre till huden och stimulerar därmed nybildningen av celler. Produktserien Skin Improvement ökar hudens motståndskraft mot skadlig miljöpåverkan.



Produkter som passar din hud
Produktserien innehåller Skin Improvement moisturising day cream, en fuktighetsbevarande dagkräm och Skin Improvement calming night serum, ett lugnande nattserum för hemmabruk. Pre Care rengöringsprodukter är avsedda för en djupverkande rengöring av huden. Vi råder dig att använda produkterna inom serien Special Care för att stimulera huden ännu mer.







/Lena, spa-och hudterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar