torsdag 29 oktober 2009

Upptäck tromborg!


Tromborg är ett danskt märke som utvecklades av makeupartisten Marianne Tromborg. Hon ville skapa ett alternativ till den djungel av produkter som finns tillgängliga idag. Hennes filosofi har alltid varit "Less Is More" när det kommer till smink och det har resulterat i en liten, exklusiv selektion av färger som går att kombinera i all oändlighet. Allt för att konsumenten ska slippa köpa enstaka produkter som sen aldrig används.




Sminket är 100% naturligt, gjort på mineraler och fritt från parabener. Den unika mineralsammansättningen har en läkande effekt och lämpar sig därför väldigt bra för alla hudtyper även problemhy. Mineral foundationen är i puderform och täpper inte igen porerna samtidigt som den skapar den perfekta hudytan med en fantastisk lyster. Eftersom den inte innmehåller några parfymer eller artificiella färgämnen kan många allergiker använda den.




Kom in till oss och upptäck de fantastiska mineralfoundations som fungerar som concealer, foundation och puder- allt i ett! Vi hjälper dig att hitta produkter och färger som passar just dig.






/ Anna Ö, Makeupartist






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar