fredag 4 december 2009

Företagsmassage



















Idag och igår torsdag har jag tillsammans med Nilla varit ute på företag och masserat deras anställda. Vi erbjöd dem en stunds avkoppling och omhändertagande med levande ljus och harmonisk avkopplande musik vilket var oerhört uppskattat, därför vill jag passa på att berätta lite om "Face & Body - Företagsmassage" till er som missat att vi erbjuder det.



Varför arbetar vi ute på företag? Jo, för att vi tycker att
företagshälsovård ger friskare medarbetare vilket ger ett lönsammare företag. Målsättning är att vara en samarbetspartner som på ett kostnadseffektivt sätt organiserar och levererar tjänster som ger våra kunder en hög avkastning i form av ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro. Att satsa på hälsofrämjande insatser gynnar såväl individen som företaget. Smärta i rygg och nacke påverkar kroppens funktionsförmåga och kan även leda till nedstämdhet och utbrändhet. Studier visar att personer med stillasittande arbeten löper stor risk att drabbas av skador på musklerna, speciellt kring nacke och skuldror. Detta beror oftast på bristande kunskap om ergonomi, vilket skapar en statisk negativ belastning på våra muskler.


Vill ni boka en massör som kommer till ert företag regelbundet? Eller vill ni hellre att era medarbetare besöker vår anläggning? Kontakta oss så besöker vi gärna ert företag och presenterar oss och vår verksamhet.

Telefonnummer: 08-37 94 40
Besöksadress: V
ällingby City, Pajagatan 56
E-post: foretagsmassage@facebody.nu

Mer information finner du på http://www.foretagsmassage.nu/

och glöm inte titta på våra aktuella erbjudanden på hemsidan.





Isabelle Massageterapeut

http://www.facebody.nu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar