lördag 19 december 2009

Gör det bästa av vintern!

När det är kallt och mörkt kan det vara svårt att hålla humöret uppe. Ingenting känns roligt och helst vill man bara stanna kvar i sin säng med täcket över huvudet tills solen börjar lysa och värmen kommer tillbaka. När julborden radar upp sig och träningen förpassas till en svettig gym-lokal är det många som stannar hemma och njuter av några extra lussekatter.

Men ta till vara på vädret och upptäck nya sett att se till så att kilona håller sig borta! Istället för att bege sig till gymmet så ta på vinterstället och ta en tur på längdskidorna istället. Eller varför inte pröva långfärdsskridskor när isen väl har lagt sig! Är balansen inte vad den borde så ta ett par regäla kängor och täckbyxor och gå en långpromenad i snön. De extra kläderna gör att man svettas mer och snön gör att motståndet ökar och benen får sig en rejäl genomkörare.


Så räds inte snön och kylan utan ut och lek så ska du nog komma in i festblåsan till nyår ska du se. När du kommer hem kan du alltid slappna av med en välgörande kopp grönt te!


// Anna, Makeupartist
http://www.facebody.nu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar