fredag 5 juni 2009

En spray för det mesta

Jag skulle vilja skriva om en produkt från Tromborgs sortiment som jag verkligen gillar.Jag har tidigare skrivit om att det är viktigt att skydda huden men det är också viktigt att man använder produkter som vårdar och reparerar huden.Tromborg är ett danskt ekologiskt märke som vårdar huden på ett väldigt naturligt om milt sätt.

Produkterna innehåller inga parfymer som kan orsaka allergiska reaktioner på huden. ”Calendula Water” bygger på extrakt ifrån ringblommor och passar alla hudtyper, exemplariskt för känsliga och hudar med acne.Detta vatten kan användas som ansiktsvatten efter rengöring morgon och kväll. För att göra detta vatten ännu mer vårdande för huden har man även tillsatt ros och aloe vera. Eftersom vattnet då har en läkande och reparerande effekt på huden funkar det bra att använda det som en after sun produkt på områden där man kanske bränt sig lite väl mycket.

För alla män är detta en utmärk after shave produkt och det går också utmärkt att användas på barnen.Nu då sommaren har börjat så dröjer det inte länge till att myggorna vaknar till liv och då kan det vara skönt med en spray som man sprayar direkt på myggbetten för att få en lugnande effekt och som minskar irritationen på huden.Men skulle du hellre föredra en uppfräschande spray som återfuktar och även fixerar makeupen så passar Tromborgs ”Rose Water” dig perfekt. Jätte lätt att ha med sig på resan eller efter flygningen då huden ofta känns torr på behöver snabb återfuktning. Detta vatten kan också användas som en tonic efter rengöring.

Tihna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar