tisdag 9 juni 2009

Man space

Comfort zone har en serie produkter anpassade efter män och deras behov. Denna serie heter Man space och innehåller 7 produkter.

Shave perfomer: Shave performer är en rakcreme med en lugnande effekt mot de irritationer som lätt kan uppstå vid rakning. Cremen används på fuktig hud och gör huden mjuk och fräsch.

Splash performer: Detta är en rengöringsgelé som tar bort orenheter, lugnar irritationer och gör huden matt. Den används på fuktig hud för att sedan sköljas av och passar alla hudtyper.

Scrub performer: För att få en djuprengörande exfoliering och få bort döda hudceller och orenheter använder man Scrub performer.

Extra protection: Detta är en creme som används dagligen efter rengöring för att ge fukt, näring och skydd. Produktens ingredienser förstärker hudens försvar mot UV-strålar, luftföroreningar samt oxidantiva skador. Produkten rekommenderas särskilt till hudtyper som är torra, vistas i kallt klimat eller i storstadsmiljö.

Hydra performer: Även Hydra performer är en creme som används dagligen. Den är perfekt efter rakning då den svalkar och ger fukt. Produkten stärker även hudens egna försvar. Använd gärna både morgon och kväll.

Age performer: Även herrserien har en anti-aging produkt. Denna heter Age performer och är en creme som bromsar hudens åldrande genom kombinationen av mild exfoliering och anti-oxidanter. Den används morgon och/eller kväll, ensam eller under en fuktcreme.

Shower performer: Det här är en duschgelé som kan användas både till hår och hud.

Välkommen in för att prova produkterna eller veta mer!

Helene, Makeupartist
www.facebody.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar