lördag 27 juni 2009

Nu är vaxet hett!

Nu är sommaren äntligen här och det innebär även att vax säsongen har anlänt och vi är i full gång med att vaxa alla sommarben, bikinilinjer och armhålor! Vädret visar sig nu från sin bästa sida, solens strålar inte bara värmer utan bränner! Solskydd, solskydd, solskydd! Med solens värme kommer även badsäsongen igång! Picnic- korgen är packad det bär ner mot stranden, vattnet svalkar och man ser hur leenden och skratt sprider sig på allas läppar. Hur underbar är inte den svenska sommaren!

I och med sommarens ankomst är det faktiskt även skönt att inte behöva tänka på att konstant raka bort oönskad hårväx med jämna mellanrum. Det blir irriterande stubb efter några dagar, i värsta fall skärsår eller irritationer som uppstår. Att vaxa bort håret löser detta mer effektivt och med resultat som varar längre. Inte för inte är vi nästan fullbokade, främst med vaxningar och våra vaxremsor går åt på löpande band och vaxkassetterna står på konstant uppvärmning. Våra duktiga terapeuter arbetar med sina flinka fingrar för att avlägsna oönskad hårväxt på de områden som önskas.

Vi har dessutom nu sommarbenen till ära ett superbilligt erbjudande för vaxning av hela ben och bikini! Denna behandling kostar nu endast 395 Sek och detta bör även nämnas att erbjudandet gäller för behandlingar utförda t o m 31 augusti 2009 och kan ej kombineras med värdecheckar eller andra erbjudanden. Detta suveräna erbjudande samt att sommarens vax säsong är här gör att vi är väldigt fullbokade för tillfället, så ring oss nu för att boka in din tid annars kan det bli många veckors väntan! Kom ihåg att för att vi ska kunna vaxa bort hår behövs en utväxt på minst ca 0,5 cm och max ca 1cm .Vi hjälper dig gärna med frågor om det är något annat du undrar över!

Välkommen in med dina sommarben!

Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar