måndag 22 juni 2009

Premiär för Bioline!

Nu har äntligen hudvårdsmärket Bioline kommit till oss på Face & Body!

Bioline är ett italienskt hudvårdsmärke med 30 års erfarenhet inom hudvårdsbranschen och finns idag i 40 länder runt om i världen!

Hos oss kan du hitta följande serier från Bioline

Rengöring
Bioline kan erbjuda 4 olika rengöringsserier med milk och tonic. En för varje hudtyp!
- Delicate care för känslig hud och cuperose
- Hyperactive för torr hud
- Energy source fungerar anti-ageing
- Pure skin för fet hud och acne

Primaluce
En serie med AHA och PHA-syror med exfolierande effekt som ökar hudens förnyelseprocess.
Den här serien är lämpad för grov, åldrad och oren hud eller hud med pigmenteringar. Resultatet blir en jämn och klar hud med ökad lyster och spänst. Här finns gel, cremer, serum, lotion och mask.

Reveillance
En serie som skyddar och föryngrar huden med hjälp av antioxidanter och C-vitamin. Det här serien gör att mogen hud återfår sin fasthet och lyster, medan den på yngre hud förebygger åldrande och bibehåller hudens vitalitet och elasticitet. I serien finns serum och cremer.

Seductage
Seductage är serien med TAF (tredimensionell anti-age faktor) vilket innebär att den verkar horisontellt för stretchande effekt, vertikalt för en ny struktur och på djupet för volym. Har du hud med ålderstecken är det här serien för dig. Den är för mogen, trött, livlös och stressad hud. Seductage minskar och förebygger bildandet av rynkor. Den syresätter och ger ny energi samtidigt som den ger volym och ökad elasticitet. I serien finns serum och cremer.

Välkommen in till oss på Face & Body och upptäck Bioline!

Helene, Makeupartist
http://www.facebody.nu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar