onsdag 22 juni 2011

Den avslappning du behöver

Ordet Spa är en förkortning av uttrycket Salus Per Aqua, som betyder ‘hälsa genom vatten’. Vi amvänder produkter från Lanèche Spa som har hämtat sin inspiration från naturliga ämnen som ger dig den djupa avslappning du behöver. Vi har många olika lyxiga kroppsbehandlingar som ger dig total avslappning till både kropp och själ.

Begreppet tid finns inte i naturen. Begreppet tid är något som människan har hittat på och som vi inte kan frigöra oss ifrån. Nuförtiden störs vår naturliga kroppsrytm av vår moderna omgivning och allt måste ske snabbt och är brådskande. Det finns nästan ingen tid för vila och avslappning.


Exklusiva Spa- upplevelser

För det mest optimala besöket erbjuder vi ett antal spa-upplevelser, behandlingar specifikt anpassade för henne, honom, eller den gravida kvinnan. Våra spa-upplevelser består av flera härliga behandlingar som tillsammans ger en maximal spa-upplevelse.

Spa-paketen kan endast köpas i reception och bokas på telefon 08-687 02 00. Se mer om Spa-paket på hemsidan; http://www.facebody.nu/behandlingar/spapaket





/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body i K:fem




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar