lördag 4 juni 2011

Nybliven Mamma?

Här på Face & Body har vi en härlig kroppsinpackning för just dig!


Man kan lätt känna sig sliten i kroppen efter en graviditet därför har vi här tagit fram en skön kroppsbehandling med specifika egenskaper för att återställa balansen i kroppen efter graviditeten.



Face & Bodys New mum inpackning återställer fastheten och form i huden bra för att minska strechmarks och bli av med vätskeansamlingar.




Behandlingen börjar med en skön peeling på hela kroppen, detta för att avlägsna igenproppningar och döda hudceller som ligger som ett lager på huden, scruben får också igång blodcirkulationen i kroppen.



När man duschat bort peelingen för man en vårdande kroppsmask insmörjd på kroppen- Kroppsmasken har en mjukgörande och uppstramande effekt så huden känns len och smidig efteråt.










Under kroppsmasken får man också en vårdande ansiktsbehandling express- Då man rengör, lägger peeling och mask- allt efter anpassad hudtyp och sedan en vårdande dagkräm.






Efter masken blir man insmörjd med en fuktgivande och stärkande hud lotion.





Detta är en perfekt behandling att skämma bort sig själv med- eller att ge bort till en nybliven mamma.


Kom gärna in och boka tid på k:fem i vällingby eller ring 08-6870200 då vi spaterapeuter gärna ser till att skämma bort en nybliven mamma!



// Sabina Hänninen spa och hudterapeut Face&Body








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar