onsdag 8 juni 2011

Skin Tightening - en icke kirurgisk behandling



Skin Tightening med Elos är en icke kirurgisk behandling som bygger på infrarött ljus. När lasern når djupt ner i vävnaden värmer vi upp vattnett i huden. Hyden "krymper och lyfter huden i ansiktet. Behandlingen går att utföra på alla hudtyper. Det är produktionen av kollagen under huden man stimulerar med behandlingen.

När vattnet når 55 grader Celsius drar kollagenet ihop sig och skapar omeddelbart ett ansiktslyft som resulterar i späntisigare och tightare hud. Under följande veckor bildas det nytt kollagen som gör att efekten varar mellan 1-3 år.

Hos åldrar rynkig hud är kollagenet hårt packat vilket gör det svårare för huden att bilda nytt kollagen-fiber, hudens elasticitet blir i efterhand mycket sämre och huden allt slappare. Men efter att ha behandlat med Elos Skin Tightening har kollagent blivit porösare vilket gör det lätt för huden att skapanytt kollagenfiber. Med tiden kommer huden att förbättras ytterligare för varje vecka som går. Djupa veck och rynkor kommer att reduceras.

Behandlingen är helt säker, ansikte och halsen kan behandlas på ca 40 minuter. Du behöver inte vara ledig från jobbet eftersom behandlingen inte ger någon rodnad eller andra besvär.

I samband med en behandling av skin tightening rekomenderar jag att boka en konsultation där du kan diskutera dina önskemål och behov, dina förväntiningar, risker, före och efter behandlingen - vad ska man tänka på osv.
Eventuella funderingar och frågor diskuteras också.

Med ELOS SkinTightening kan vi modulera om kollagenet djupt ner i huden och skapa en fastare hud.

Konsultation 400 kr
(Dras av vid första behandlingstillfället)
Händer 1 000 kr
Runt munnen 1 200 kr
Runt ögonen 1 200 kr
Kinder 1 200 kr
Panna 1 200 kr
Halsen 1 600 kr
Dekolltage 1 600 kr
Hela ansiktet 2 500 kr






/Isabelle

Verksamhets chef Face & Body Ulfsunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar