måndag 3 oktober 2011

Lyxig Topp Till Tå Behandling




Innan vintern och mörkret kommer tycker jag du ska komma hit och skämma bort dig ordentligt!
Har du inte tid att komma ofta? Passa på och ta Allt i Ett.

Topp till Tå Behandlingen är precis vad det låter man går igenom hela kroppen under 3 härliga timmar får du bara vara och bli omhändertagen av oss här på Face & Body.






Behandlingen börjar med en klassisk Ansiktsbehandling 60 min, En djuprengörande behandling med portömmning + ansiktsmassage, mask och slutligen en anpassad dagkräm.






Därefter går man direkt vidare till 1 timmes kroppsmassage som ökar cirkulationen och släpper på spänningar, en mycket lugn och avslappnande massage som får dig att släppa problem och beskymmer för stunden.










För att avsluta behandligen lyxar vi även till det med en klassisk pedikyr för dina trötta fötter, rensar naglar och nagelband filar bort förhårdnader och livar upp dina fötter igen.
De kommer nästan kännas som att du kan sväva härifrån.










Och för att kunna fortsätta ta hand om kroppen hemma finns det naturligtvis produkter för hemmabruk att använda, Då vi har samma kroppsprodukter som vi använder i behandligen för hemmabruk.


Dom flesta ansiktsprodukterna har vi också i försäljning och för att få möjlighet att börja med ett nytt märke eller bara komma igång har vi otroligt bra priser på dom.

-Köp rengörning, ansiktsvatten och dagkräm och du får 50% rabatt på produkterna.

Ibland(?!?) är det skönt att bli riktigt bortskämd och börja på ny kula:)


Varmt Välkomna till Face & Body Vällingby eller i Ulfsunda// Sabina Hänninen Spa och Hudterapeut Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar