torsdag 5 januari 2012

5 stjärnor




En av höstens nyheter från Lanèche var glycopeel som är en glycolpeeling för hemmabruk.
Glykolsyra har en keratolytisk effekt som innebär att den löser upp det protein som hudcellerna är uppbyggda av. När vi skalar av de döda hudcellerna så sätter vi fart på cellnydelningen i yttre hudskiktet, epidermis. Det djupare hudskiktet dermis stimuleras så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hud med ökad spänst, glans och lyster.

Glycopeel har en nyutvecklad formula med kapslade alfahydroxisyror (AHA) från glycolsyra grapefrukt, annanas och melon för att intensifieras och arbetar under hudytan där rynkor först uppstår. Förutom denna fantastiska anti-age effekt har produkterna även en oslagbar effekt på hudens fuktnivå. Studier visar ovanligt snabba och fina resultat på rynkor, grov hud, torr hud samt pigmentfläckar.

Behandlingen gör du själv hemma en gång i veckan under 6-8 veckors tid för att få bäst effekt. Denna behandling liknar en kemisk peeling på salong.




Du som känner dig trött, glåmig eller oren i huden, passa på nu när solen är som minst framme och gör en glycol peeling hemma.


Själv testade jag peelingen för ett par veckor sen och jag blev helt såld. Produkten är lätt att använda och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Huden kändes len, smidig och såg otroligt fräsch ut redan efter några behandlingar.


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar