lördag 14 januari 2012

Inre hälsa och yttre skönhet







Vi har kommit in i en tid där inre hälsa har blivit lika viktig som den yttre skönheten. Vår Medical Spa avdelning med holistiskt tänkande är för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan operativa ingrepp. Vår målsättning är att du ska få resultatgivande behandlingar i en avslappnad och rogivande miljö.









Genom att kombinera olika produkter och teknologier skräddarsyr vi dina behandlingar för långtidsverkande resultat. Alla klinikbehandlingar börjar med en konsultation där du får information om de olika behandlingar som vi kan erbjuda dig.



Kemisk Peeling
IPL för hårborttagning

IPL för pigment- och kärlbehandlingar
Acnebehandling med IPL
Skin Tightening
Injektionsbehandlingar med Restylane och Azzalure
Dermaroller
Cellulitbehandlingar och bindvävsdränage
Injektionsbehandlingar av kärl på ben




Välkommen att boka en tid för en konsultation, det går att boka tid online eller via telefon: 08-687 02 00 eller 08-634 06 00


KONSULTATION Aukt. Hudterapeut
Boka tid för en kostnadsfri konsultation när du behöver rådgivning om hur du ska vårda din hud eller om du behöver hjälp att välja behandlingar.


KONSULTATION Leg. Sjuksköterska: 400:-
Boka en konsultation för frågor om tex. behandling av kärl, rynkinjiceringar som Restylane eller Botulinumtoxin (Azzalure) Om du väljer att behandla dras kostnaden vid din 1:a behandling.






Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar