tisdag 24 januari 2012

Alger

Känner du för en stärkande kroppsinpackning?

Med varma och näringsrika alger får du en djuprengörande och utrensande behandling som även inkluderar kroppspeeling. Under tiden du ligger varmt inpackad ges en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask ansiktsmassage och dagcreme.




Alginpackningen är mycket stärkande, utrensande, cirkulationshöjande och bra för torr och narig hud. Inpackningen rekommenderas även för behandling av celluliter och överflödigt fett i vävnaderna samt vid förstorade porer.



Den rika alginpackningen innehåller en blandning av 3 typer av alger: Laminaria Digitata, Maris Limus och Spirulina Maxima. Blandningen har en oerhört slankande effekt, återupplivar huden och gör den mer elastisk igen. Vid en serie på 5 behandlingar har behandlingen en avgiftande effekt på kroppen så att alla avfallsprodukter tas bort. För att få en stramande effekt rekommenderas en serie på 10 behandlingar. Om du behöver förbättra din figur rekommenderas en serie på 15 behandlingar.



Den här behandlingen skänker inte bara omedelbar lindring och välbefinnande, utan ger din hud "nytt liv"- vilket både syns och känns.

Du har väl inte missat att vi har kampanj på alla våra kroppsbehandlingar fram till och med den 28 februari!





Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar