fredag 13 januari 2012

Glöm inte att ta hand om fötterna


Under vinterhalvåret är det många som glömmer bort att ta hand om sina fötter. Genom regelbunden omvårdnad har du redan förebyggt problem som med största sannolikhet dyker upp med tiden...


Ett av våra rum för fotvård iordninggjort för behandling idag av Erika, hud- spa och massageterapeut.

Klassisk pedikyr, börjar med fotbad, peeling, inpackning, formning av naglar, nagelbandsvård och borttagning av lättare förhårdnader. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.

Spa-pedikyr, en välgörande och behaglig fotbehandling. I behandlingen ingår välgörande fotbad, peeling, fotinpackning, nagel- och nagelbandsvård och lättare filning av fotsula. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage och dina fötter känns lätta och fräscha.

Det går att välja till fransk eller vanlig lackning för 100 kr,
du får välja ett nagellack som vi lackar med och lacket får du ta med. Praktiskt då det lätt går att korrigera eller fylla på när färgen börjar ge med sig.



Medicinsk fotvård, är för dig som har specifika problem med dina fötter...
Detta är en behandlande fotvård som inkluderar fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning och avlägsnande av förhårdnader. Eventuella hälsprickor, liktornar, nageltrång, nagelsvamp, fotsvett och hälsporre kan behandlas. Behandlingen anpassas efter just ditt specifika behov och dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika vissa framtida besvär.


Underhåll för mjuka fötter.
Jag kan verkligen rekommendera Courtins ekologiska produkter baserade på tea-tree olja för mjuka fötter. Fotcremerna är riktigt feta men går jättesnabbt in i huden utan att kladda av sig. Jag smörjer både händer och fötter några gånger i veckan vid sängående och detta håller dem underbart mjuka...





/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar