tisdag 10 januari 2012

Ansiktsbehandling för en frisk och sund hud








Våra ansiktsbehandlingar ger dig en renare och fräschare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad. Vi anpassar ansiktsbehandlingen efter just din hudtyp och i alla våra ansiktsbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter från Lanèche som har utvecklat en komplett serie ansiktsvård, anpassad för flera olika hudtyper hos både män och kvinnor. Lanèche använder sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem.




Hudvårdsmärket är baserat på 100 % rena växtextrakt och 100% fritt från mineraloljor. Detta ger ett fantastiskt djupgående och långvarigt resultat för din hud. Lanèche erbjuder även en cosmeceuticalbaserad serie så att oavsett om det gäller fina linjer, åldertecken, hyperpigmentering eller oren hy så ger produkterna ett synligt resultat samt en frisk och sund hud.








Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar