fredag 20 januari 2012

Sugen på chocklad?


Ha inte dåligt samvete för det. Det har visats i studier gång på gång att chocklad är gynnsammt för både kropp och själ.


Chocklad innehåller nyttiga mineraler och vitaminer som också har en lustförhöjande och avslappnande effekt. Ämnen i choklad är rik på antioxidanter och förbättrar ditt immunförsvar. Det har också visat sig att chocklad har antidepressiva egenskaper och främjar bildandet av serotonin i hjärnan. Serotonin är ett ämne som ger en behaglig känsla av ro och lindrar stress. Lite choklad varje dag kan minska risken till stroke och hjärtinfark. Självklart är det skillnad på choklad, den ska helst vara mörk och minst 70-procentig.

Choklad har en bra effekt på huden också, den är perfekt för en trött och torr kropp. Kakao är naturligt mjukgörande och återfuktande för huden.



Face & Body har en kroppsinpackning av choklad som doftar ljuvligt och gör dig både lugn och harmonisk. Behandlingen börjar med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, efter appliceras en varm chokladinpackning på kroppen.
Under tiden masken får verka, gör vi en lättare ansiktsbehandling. Vi avslutar behandlingen med ett body butter som gör din hud silkeslen.
Resultatet blir en mjuk och smidig hud med en känsla av välbehag.





Så unna dig en lyxig chokladinpackning för ditt välbefinnande. Nu har vi också erbjudande på valfri kroppsbehandling 60 min 645 kr (ordinarie pris 745-795 kr.) Erbjudandet gäller till 28 februari 2012.

Av Caroline hud och spaterapeut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar