måndag 5 september 2011

Oxy Therapy ger dig syre





Du har väl inte missat att vi erbjuder de 200 första kunderna som bokar tid för hösterbjudande dels i Vällingby men även i Ulfsunda en Oxy Therapy Nattcreme, värde 895 kr!






Oxy Therapy
Från Lanèche är baserad på ceramider tillsammans med syre. Ceramider är ämnen som produceras av huden och används till att fylla ut hålrummen mellan cellerna i det yttersta hudlagret.


Ceramider har olika funktioner; de reglerar till exempel hudens fuktnivå och kan öka fuktnivån i huden under en kort tidsperiod med så mycket som 50 %.


De skyddar huden mot skadlig miljöpåverkan. Med hjälp av det unika tidsstyrda frisättningssystemet, får huden alla näringsämnen jämnt doserade under en period på 6 till 8 timmar med Lanèche Oxy Therapy.


Oxy Therapy finns både som dag- och nattcreme.






Oxygen är idealiskt att kombinera med ceramider för att behandla en mogen hud som är torr, matt och blek. Är energinivån för låg? Syret som ingår i denna kräm ökar hudcellernas syreupptag och låter cellerna andas. Det har uppenbarligen en positiv effekt på cellandningen och resultatet blir att nybildningen av celler ökar. Det gör att huden återfår sin lyster igen blir jämnare och ser yngre och friskare ut; huden stärks intensivt och fuktnivån kommer åter i balans.


/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar