måndag 19 september 2011

Med Derma Roller mot en bättre hud!


Skin Rejuvenation roller eller Micronålsterapi är en unik produkt som vi verkligen har längtat efter. Rollarna har ungefär 200 små nålar i olika storlekar (beroende på vilken hudtyp man vill behandla) och rullas över hela ansiktet i olika mönster. Syftet är att skapa en liten skada på huden som stimulerar huden att repareara sig, innefrån ut. Det är kollagen och elastinet produktionen som stimuleras i huden.

Samtliga ärrbildningar är resultatet av en naturlig läkningsprocess efter att huden har blivit utsatt för trauma, t ex acne eller kirurgiska ingrepp. Uppkomsten av ett sår läks genom att hudens främsta beståndsdelar, collagen fibrer, produceras i stor mängd och återuppbygger den hudvävnad som saknas. När tillräckligt mycket collagen fibrer bildats i området för att förse kroppen med ett fullgott skydd från yttre fiender, minskar totala collagen produktionen i förhållande till icke utsatta delar av huden. Detta resulterar i en synligt tunnare och blekare hudformation – ärr.

Rollerns unika egenskap är att stimulera collagen produktionen i hudområdet resulterar i en förlängning av hudens naturliga reparation av ärret. Varje gång micronålarna penetrerar dermis och epidermis triggas huden till att öka collagen och elastin produktionen för att skydda mot yttre trauma. Konsekvensen blir att den tidigare tunna hudbildningen förstärks så att ärret bleks.

Endast efter ett fåtal behandlingar kommer huden under ärret bli märkbart tjockare och ärret i sig nyanseras att matcha omkringliggande frisk hud. Alla typer av ärrbildningar kommer att gagnas av behandlingen mer eller mindre beroende på graden av hudskada.

Mikronålsterapi skall kombineras med särskilt anpassade hudprodukter för att uppnå bästa möjliga resultat.





Nedan ser du några av fördelarna med att använda Skin Rejuvination Roller.

* Huden blir hälsosammare och ser yngre ut.
* Behandlar solskador, ärr och pigmentering
* Reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
* Ökar produktionen av kollagen och elastin.
* Ökar förmågan i huden att uppta produkter djupare ner i huden.
* Behandlar acne ärr
* Super anti-age behandling


Mer information kommer i samband med lanseringen av produkten inom kort.




/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar