tisdag 13 september 2011

Vårdande Aroma inpackning



Ni har väl inte missat att vi nu har kampanjepris på kroppsinpackningar!! För endast 495:-

Våran härliga Aroma inpackning är mycket vårdande för huden där vi har 4 st olika att välja på.
Behandlingen börjar med en härligt skrubb över hela kroppen för att avlägsna döda hudceller och öka cirkulationen i kroppen



Doften av Lavendel är blommig och den anses stabilisera ditt sinne om du känner dig orolig. Verkar balanserande, framkallar en atmosfär av renhet och lugn. Lavendel är en av de viktigaste oljorna inom aromaterapin och ett måste i ditt "husapotek". Lavendel är en av de få eteriska oljor som kan användas direkt på huden utan att först spädas ut med vegetabilisk olja.










Eukalyptus essens-olja är känd för sina lindrande och stimulerande egenskaper. Den värmer kroppen under tiden den hjälper till att stilla muskel och ledvärk. Rik på mjukgörande ingredienser gör denna massageolja huden mjuk utan att lämna en oljig känsla. Tillsammans med olivolja och jojoba olja och doften av eukalyptus lyfter denna massageolja både sinne och själ.












Massageolja Ylang-Ylang är en unik komposition av eterisk olja från Ylang-Ylangträdet, som växer i Sydostasien, rikhaltig jojobaolja, samt intensivt vårdande mandelolja. Den går lätt att fördela, tränger långsamt in i huden och låter sin arom strömma ut extra intensivt genom värmen som frigörs. Andas in djupt och slappna av under de välgörande masserande rörelserna. Den exotiska doften från denna "blommornas blomma" förför dina sinnen och tar dig med till fjärran världsdelar.








Rosenträ


En balanserande och frigörande olja som öppnar hjärtchakrat och frigör höftena
















Välkommen att Boka din behandling på Telefon 08-687 02 00 eller via vår hemsida.



//Sabina Hänninen Hud och spaterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar