söndag 8 april 2012

Alltid solskydd



Behöver vi verkligen använda solskydd? Även om vi bara går fram och tillbaka till jobbet? Jo, faktum är att det finns UV-strålning överallt i vår omgivning.


Nu när vårsolen tittar fram allt mer så beger vi oss mer ut för att få ta del av det efterlängtade ljuset och D-vitaminet. Men tänk på att vårsolen är stark och efter en lång vinter har vi inte så mycket av de skyddande pigmenten kvar i huden.



Det finns olika typer av UV-strålning: UVA, UVB och UVC strålning.
UVA-strålningen ger ingen solbränna, men når djupare ner i huden och kan bryta ner bindvävsprotein, kollagen vilket påskyndar hudens åldrande. UVA- strålning kommer från bl.a. lampor och avgaser.

UVB-strålningen ger solb
ränna och gör att huden blir tjockare och de kan även bränna huden. UVB gör att det bildas D-vitamin i huden.>

UVC når inte oss.


UV-strålning kan framkalla förändringar i DNA och på så sätt orsaka cancer. Ett solskydd mot både UVA- och UVB- strålar är därför viktigt att använda för att skydda huden mot för tidigt åldrande och malignt melanom (hudcancer).



Lanèches solskyddsserie skyddar dig aktivt från att skadas av solens strålar. Skydda även ansiktet genom att använda solskyddsfaktor. Lanèche har många bra solskyddskrämer ända upp till spf 50 för dom med riktigt tunn känslig hy. Skyddar vi oss mot solen så skyddar vi även oss mot visst åldrande då uv-strålar gör att huden åldras.



Ut och njut av vårsolen det mår man bra utav efter en mörk vinter men se till att tänka på huden och var noga med solskyddsfaktor. Kom in till oss och införskaffa dig i världens bästa anti-age produkt: solskyddscremen!





Just nu har vi kampanj på alla våra solskydd.


Alla Solskydd 200 ml, 95 kr
ord pris 295-345 kr


Vid köp av 2 produkter får du med solglasögon, strandväska eller necessär på köpet!



/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar