lördag 28 april 2012

Restylane ® skinboosters




Restylane ® skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra.

Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingarna med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-behandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6 månad.

Vetenskapligt bevisande resultat
av Restylane skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den inledande 3-behandling-program, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar