söndag 22 april 2012

Lanèche Q10 Nutri Lift



Detta är förstås den produktserie och behandlingar som grundar sig på Q10 och som är särskilt lämpade för hud som håller på att förlora sin fasthet.

Produkterna omfattas av särskilda krav gällande Q10-innehåll samt åldersmotverkande och sammandragande effekt. 

 Några av de aktiva ingredienserna är:
– Preregen
– Grönt te
– Lipogard
– E-vitamin
– Pentacare
– Matrixyl

Extrakt av grönt te
Grönt te används på grund av sin sammandragande effekt. Stimulerar blodcirkulationen och är också en mycket bra antioxidant. Gör att hudens åldrande går långsammare och har en lindrande effekt.

Lipogard
Coenzymet Q10 är så viktigt för att vi ska fungera att det är mycket ohälsosamt för oss om det inte skulle finnas tillräckligt av det i kroppen.

I kroppen finns Q10 koncentrerat i:
• cellmembranen
• de organ som behöver mycket energi, t.ex. hjärta och lever
• immunsystemet

Q10 är alltså ett av hudens egna ämnen. Om ämnen som förekommer naturligt i huden bereds i en kräm kan dessa aktiva ingredienser tränga djupare in i hudlagren, d.v.s. ner till dermis. Fördelen med detta är att effekten blir djupare och mer intensiv och sker där de nya cellerna bildas. I princip tar krämen hand om huden inifrån och ut, så att resultatet blir mer intensivt och långvarigt.

Ett enzym är ett ämne som katalyserar kemiska reaktioner i kroppen. En kemisk reaktion blir möjlig om det finns ett enzym närvarande. Utan detta enzym blir reaktionen inte möjlig. Enzymer är mycket specifika. De katalyserar endast en specifik reaktion med ett specifikt kemiskt ämne och inget annat. Vissa enzymer behöver hjälp för att bli aktiva och får hjälp av ett coenzym. Utan detta coenzym skulle enzymerna vara inaktiva eller ofullständiga och inte kunna fungera.

Q10 har två funktioner i en cell:
- Q10 hjälper till att omvandla syre till energi i cellerna.
- I likhet med t.ex. C-vitamin och E-vitamin neutraliserar Q10 radikaler. Det skyddar kroppen mot fria radikaler. Därför skyddar Q10 huden mot åldrande.

När vi blir äldre minskar den naturliga produktionen av Q10 och därmed också energiproduktionen i cellerna. Resultatet blir att de celler där Q10-produktionen minskar är extra känsliga för åldrande. Genom att använda en kräm som innehåller den aktiva ingrediensen coenzym Q10 får dessa celler rätt verktyg för att producera mer energi, så att syreupptaget i cellerna förbättras avsevärt och huden får starkare lyster och ser yngre ut igen. Hudens elasticitet ökar också och den blir betydligt fastare. Kort sagt återställer Q10 cellerna till deras tidigare skick. Med Lanèches Q10-sortiment kompletterar vi den minskade mängden Q10. Din hud återställer sig själv och Q10 bidrar till detta.

/Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar