torsdag 12 april 2012

För den feta hudtypen



Har du lätt för att bli glansig i huden, ofta mot eftermiddagen och speciellt över så kallade t-zonen som sträcker sig mellan ögonbrynen ner över näsan o ut mot kinderna. Du har kanske även lite mer talgproduktion med större porrer.

Balance Control är då produkten för dig. Det är en hel serie som består av talgreglerande och renande produkter.

Dagkrämen är speciellt framtagen för att balansera huden under dagen och jobbar fett och vätskereglerande. Krämen innehåller även tillsatser av A-vitamin och salicylsyra som skyddar mot orenheter.





På natten finns det också Balance Control Hydrating night care som är fuktgivande nattkräm som reparerar huden under natten. Krämen har en lugnande effekt på huden under natten och skyddar mot uttorkning.





Blank hud tyder på att all hud eller delar av den är fet på grund av en alltför stor talgproduktion. Den åtföljs ofta av vidgade porer och pormaskar. Balance Control dämpar blankheten och återställer hudens balans med hjälp av flera olika växtextrakt, bland annat allantoin och bisabolol. Vitamin E och pro-Vitamin B5 har en lindrande och fuktgivande effekt på huden. De olika balanserade ingredienserna reglerar utsöndringen av talgmaterial. Huden blir mjukare och smidigare samtidigt som vidgade porer dras samman.



Är du osäker på vad du har för hudtyp kom in och boka behandling där du får en genomgående hudanalys och genomgång av produkter som passar dig.
Välommen att boka tid via telefon: 08-687 02 00/08-634 06 00 eller direkt på hemsidan: http://www.facebody.nu/

Sara Lindström Akhondi
Verksamhetschef Face & Body


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar