tisdag 3 april 2012

En ny serie produkter med Stamceller





Lanèche presenterar en ny serie av exklusiva produkter baserade på stamceller från växtriket med en unik formula som optimerar hudens funktioner på alla nivåer och effektivt förhindrar hudens åldrande. Lanèche har fokuserat forskningen på de ”livsviktiga” behoven i ansiktets mest ömtåliga områden och har utvecklat en professionell behandling med Stamceller. Med hjälp av stamceller från schweiziskt äpple” Uttwiler Spätlauber”, har Lanèche utvecklat en helt ny teknik för att bromsa hudens åldrande, få fastare och mer elastisk hud på hals och dekolletage och framförallt reducera rynkor.

Stamceller


Är celler vars funktion inte är förbestämda. De uppträder i hela kroppen och beroende på deras specifika plats, kan de dela sig för att bilda funktionella celler.



Uttwiler Spätlauber


Detta är en speciell schweizisk äppelsort från Thurgau distriktet. Detta inhemska "urtida" äpple kännetecknas av dess extrema lagringstid. Den har alltså mycket kraftfulla stamcellsceller. Uttwiler Spätlauber skyddar tillståndet hos de humana stamcellerna, vilket resulterar i en förbättrad hudcelldelning och hudcellsfunktion.





Lanèche Phyto Cellulär behandling



De stamceller som förekommer naturligt i huden reduceras när du blir äldre och yttre påverkan som exponering för UV-strålning minskar antalet stamceller i huden vilket orsakar en minskad vitalitet och återhämtning.



De växtbaserade stamcellerna bromsar åldrande processen av de väsentliga stamcellerna i huden. Resultatet blir en förbättrad fasthet och elasticitet och föryngrad hud som är motståndskraftig mot yttre påverkan. Dessutom förlängs livslängden hos stamcellerna i huden och deras vitalitet och produktion ökas.


Stamcellerna arbetar i området mellan epidermis och dermis och skapar förnyelse och reparation vilket reducerar rynkor och fina linjer. Hudtonen jämnas ut och porerna dras samman. Behandlingen förbättrar även blodcirkulationen i huden och har fuktgivande egenskaper och förser huden rikligt med näring.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar