onsdag 27 maj 2009

Sminktips inför bröllopet

Att vara vacker som en prinsessa på sitt bröllop är en självklarhet för alla kvinnor. Därför är det viktigt med en snygg, hållbar makeup.

- Börja som vanligt med att rengöra ansiktet noggrant. Sminket sitter bättre och blir mycket snyggare på när huden är ordentligt rengjord.

- Var försiktig om du har ljusa ögonbryn så du inte markerar dessa för mycket då risken finns att de tar uppmärksamheten från ögonen.

- När du väljer ögonskugga, utgå från blombukettens färger, håruppsättning och klänningens stil. Du kanske inte ska ha en för skrikande färg till en traditionell klänning.

- När det gäller mascara, eyeliner och pennor; vattenfast, vattenfast, vattenfast! Det kommer bli åtminstone några glädjetårar under dagen.

- Precis som med att inte markera ögonbrynen för starkt, borde du heller inte ha en för mörk färg på läppstiftet. Håll dig till en ganska naturlig färg tillsammans med lite läppglans.

Glöm inte att ha lite smink i handväskan under dagen. Det viktigaste är puder, rouge, mascara, läppstift och läppglans. Och glöm inte näsdukarna!

Helene, Makeupartist
www.facebody.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar