fredag 8 april 2011

Dags att bli fin inför våren


Efter en lång vinter så är det äntligen dags att börja ta fram lite tunnare kläder. Det gör oss flesta påminda om att även huden kan behöva få bli ompysslad. Hösten och vintern är väldigt påfrestande för vår hy och det finns enkla steg som kan göra att du får den där vackra och lena huden som du drömmer om.


Det är nu du ska passa på att ta hand om dig och unna sig själv. Boka in en kroppsbehandling här på Face & Body. Det finns flera olika mysiga behandlingar som har olika mål för att just passa dig



Kroppsbehandlingar på Face & Body:


Aromainpackning

Avslappnande inpackning med aromaoljor som har påverkan på blodcirkulation, stress, tillfällig trötthet, sömnsvårigheter eller för att återvinna kroppens krafter, särsklit i samband med försylningar. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling för at ta bort döda hudceller och öka inpackningens effekt. Under tiden som inpackningen sen aktiveras så görs en Ansiktbehandling Express. Bara njuta av oljornas härliga aromer och effekt. Perfekt till dig som söker lugn och ro i vardagen och behöver piggna till efter en lång och kall vinter.




Chokladinpackning

Himmleskt len hud och med en underbar doft som stumulerar endorfinproduktionen. Ger en känsla av välbehag och ordentlig återfuktad hud. Behandlingen börjar med en kelkroppspeeling för att ta bort döda hudceller och öka inpackninges effekt. Under tiden som inpackningen ses aktiveras så förs en Antiktsbehandling Express. Njut av chokladens verkan och kom ut i vårluften med en hy som bara glänser och känns otroligt mjuk och len.




Lerinpackning

Naturlig lera rik på mineraler som ger huden mycket näring. Behandlingen förjar med en helkorppspeeling för att ta bort döda hudceller och öka inpackningens effekt. Under tiden som inpackningen sen aktiveras så görs en Ansiktsbehandling Express. Passar bra för dig med stela leder och trötta muskler. Efteråt är det bara ut och njuta av vårens aktiviteter.


Alginpackning

Spirulina. och laminaraalger ger en mjukgörande och näringsrik boost till din hud. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling för att ta bort döda hudceller och öka inpackningens effekt. Under tiden som inpackningen sen aktiveras så görs en Ansiktsbehandling Express. Blodcirkulationen kommer igång och ger en utrensande effekt till din hud. Resultatet blir en mer fast och välmående hud som reducerar celluliter och du får en mer slimmande kropp.


Anti-Age kroppsinpackning

Fasthet och lyster är något som alla behöver inför en vinter med täckande kläder. Dags att få fram lystern med hjälp av denna fantastiska anti-age inpackning. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling för att ta bort döda hudceller och öka inpackningens effekt. Under tiden som inpackningen sen aktiveras så görs en Ansiktsbehandling Express. Inpackningen innehåller frönt te som innehåller kraftfullt med antioxidanter. En bra hälsoeffekt för en aktivare och piggare vår



New mum, för nybliven mamma

Hjälper till att återställa hudens fasthet och form efter en graviditet. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling för att ta bort döda hudceller och ökpa inpackningens effekt. Under tiden som inpackningen sen aktiveras så görs en Ansiktbehandling Express. Inpackningen är en fuktigivande och modellingmask som täcks över hela kroppen.










Samtliga behandlingar är på 60 min


Välkommen att boka tid för att få en kroppsinpackning som ger dig en vårfin hus som bara strålar lycka och välmående.




Lena, Spa och hudterapeut på Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar