måndag 25 april 2011

Kom och prova våran underbara HotStone!

Hot stone massage är som de låter en massage med hjälp av varma stenar, men för det är det inte en "hård" massage utan bara en avslappnande massage, där man jobbar med meridianer och kroppens energibanor för att lösa upp blockeringar för att skapa fysisk och andlig balans i kroppens välbefinnande.


Då man masserar med lavastenar som värms upp i en värmare för att bli så varma att dom går att hålla i, denna massage kan göra mest på baksidan eftersom man är lite benigare med mindre ytor på framsidan, man masserar ändå från foten upp till hjässan med långa sköna effelurage.


Trycket är lite lösare eftersom stenarna inte ska kännas utan man känner bara händerna glida på kroppen med en värme i sig.


Denna massage är väldigt avslappnande och får dig släppa alla spänningar, därför är det inte en massage för sig som vill ha lite hårdare knådningar och tryck utan mer bara en stund för dig själv där ditt självbefinnande ökar.


På vintern är det en mycket skön massage eftersom värmen strålar ut i lederna och passar väldigt bra till dig som har ledvärk.
Välkommen in och boka en tid, eller ge bort en skön stund till någon i din närhet- jag lovar det kommer uppskattas:)



Sabina Hänninen Hud och Spaterapeut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar