onsdag 18 maj 2011

Dags att unna alla fantastiska mammor




Morsdag är värt att lägga på minnet. En mamma förtjänar lite extra uppmärksamhet oftare än vad vi kanske tar oss tid till. En mamma finns där hela tiden och sträller upp dygnet runt för sina barn, och vad vore hon inte minst värd om inte en upplevelse att bara skämma sig bort i. En upplevelse är en otroligt minnesvärd och välbehövd present.


Ett mycket bra sätt att glädja mamma är därför att ge henne en upplevelse på Mors Dag, och allra helst tillsammans med dig. Morsdag är bara en dag om året, och en present kan ibland kännas lite enkelt. Ta dig därför tiden att göra något tillsammans med mamma. Ge bort en present där ni tillsammans gör en guidad takvandring, eller går på middag och teater en kväll. En mors dag present som innebär tid tillsammans, inte bara på morsdag är garanterat något som gör mamma glad!




Vi har otroligt mysiga behandlingar för dig och din mamma!





Tips på behandlingar:


Duo behandling

120 minuters behandling där det är en välgörande klassisk svensk massage som avslutas med en djuprengörande och återfuktande ansiktsbehandling.



Pedikyr

Unna era fötter ett välåmende utseende till sommaren. Få bort det förhårdnader som har byggts på under vinterns trånga skor och byt efter behandlingen till ett par fina och lätta sandaletter



Ansiktsbehandling
Djuprengörande, återfuktande och stimulerande behandling som ger dig en fräsch och fin lyster.



Spa-entré

En mysig och behaglig miljö att bara sitta och ta det lugnt i. Ni kommer att ha tillgång till en bubbelpool, bartu, fruktbuffé och vad du kan behöva under en tid i en harmonisk miljö. Passa även på att boka in en behandling under tiden.(Finns ej tillgänglig i Ulfsunda slott)






Passa på att njut en heldag tillsammans med din mamma och visa hur mycket hon betyder och har betytt för dig!






En mamma är en underbar vän i alla lägen,




en som alltid hjälper dig på vägen







Boka tid för dig och din mamma!


Vällingby Cityt, Modevaruhuset K:fem tel. 08-687 02 00



Alvik, Ulfsunda slott tel. 08-634 06 00






//Lena, spa- och hudterapeut på Face & Body

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar