söndag 26 april 2009

Ge bort en gåva och gör någon glad!

Ack detta ständiga dilemma. Vad ska man ge? Födelsedag, morsdag, farsdag, examen, giftermål, förlovning, jul, eller bara för att visa sina nära och kära uppskattning utan något specifikt tillfälle. Det finns så många tillfällen när en gåva ges. Att ge en gåva till någon är inte alltid det lättaste.

Vi har nog alla varit i den situationen när vi villrådiga står och inte vet vad vi ska köpa. Personen du vill ge gåvan till kanske redan har allt som du har tänkt köpa. Du vill ändå ge något som kommer att uppskattas, det lilla extra. I detta hav av utbud på produkter man kan köpa kan man helt plötsligt inte komma på en enda sak att ge. Man känner sig själv stressad och dagen närmar sig när gåvan ska ges.

Ett presentkort! Ja, ge bort ett presentkort- en upplevelse hos oss! Så enkelt, så underbart! Vilken värme och tanke i detta kuvert som öppnas och ger personen en upplevelse och tid att unna sig själv. En värmande tanke och gåva som innehåller lyx, omvårdnad, avslappning, upplyftning, spänning, glädje och frihet.

Frihet att under ett år välja när man själv känner att man vill unna sig det lilla extra. Frihet att välja antingen den behandling man har fått som present, men även att kunna byta ut denna mot en annan behandling, till samma eller annat pris. Vi har en underbar oas av behandlingar. Du väljer själv vad du vill ge bort som gåva och vad du tror hon eller han kommer att uppskatta. Kan du inte välja en behandling så går det givetvis att skriva hur mycket presentkortet är värt och så får den som mottar gåvan själv välja. Vi hjälper dig givetvis med rekommendationer och råd.Att ge bort ett presentkort som innehåller eftertanke och värme är en underbar gåva att få.

Tänk själv att få ett presentkort där någon tycker du är värd att unna dig själv lite avkoppling. Du ges tid för dig själv och en liten oas i vardagens stress. En gåva som uppskattas, man ser fram emot, får en på gott humör och att må bra. Ge bort en upplevelse, en värmande tanke och en oas!

Som ordspråket lyder ”En gåva är precis så mycket värd som den kärlek med vilken den är vald”

Välkommen!

Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar