torsdag 9 april 2009

Tromborg mineralsmink - Ögon

Ett par välmålade ögon gör mycket för utseendet, vare sig du har en dag- eller nattsminkning.

Tromborgs ögonskuggor finns i 16 olika färger som alla är mjuka och ger ett fint resultat. Dessa skuggor lägger sig inte i ögonlockets linjer efter några timmar. Skuggan Winter leaf gör sig också bra till att lägga lite färg på ögonbrynen. För att få ett extra fint resultat på ögonbrynen finns en eye-brow gel som man stryker medhårs för jämna bryn.

Från Tromborg kommer även Eyegrease som kommer i en ask med 4 färger. Dessa färger är lite krämigare och kan användas som eyeliner eller över hela ögonlocket. Beror på hur festlig man vill vara eller om man vill ha en s.k smoky eyes-look.

Att tänka på när man lägger på ögonmakeup är att man ska ha minst 2 färger på ögonskugga; en ljusare för att öppna upp ögat och en mörkare som fungerar som en "naturlig" skugga. Till en dagsmakeup lämpar sig naturliga, matta färger bäst, medan till en kvällsmakeup kan man ha så skimrande och färgglada färger man själv känner för och som passar tillfället.

Tromborg erbjuder även en Volumizing mascara som finns i färgerna svart och brunt. Mascaran är nickelfri och är därför bra för extra känsliga.

Nästa gång berättar vi mer om läppar och rouge. Tills dess är du välkommen ringa oss för att boka tid för din egna privata makeupkurs där du får reda på färger och sminkningar som passar just dig.

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar