fredag 3 april 2009

Tromborg mineralsmink

En ny makeuptrend som växer sig allt starkare på marknaden är mineralsmink, som är ekologiska och naturliga. I dagens Metro kan man läsa om Tromborgs mineralsmink, sminket som vi på Face & Body använder oss av i våra makeupkurser.

A och O i en fin makeup är basen, därför tänkte vi idag berätta om basprodukterna från Tromborg.

Tromborg mineral foundation är ett foundation i puderform som fungerar som concealer och foundation i en produkt och appliceras med Tromborg kabukiborste med äkta hår för bättre resultat. Foundationet är ekologiskt och 100% naturligt utan konserveringsmedel. Denna foundation lägger sig som som ett täckande lager över hyn utan att täppa till porerna och se ut som en kaka. Det syns inte ens att du har foundation! Produkten är idealisk för problemhy eftersom den har en helande effekt. Den innehåller varken parfym eller artificiella färgämnen. Tromborg foundation är oljefri och känns inte av att du har den.


Liquid powder shine eliminator är en produkt som kan användas under makeupen för ett matt resultat. Sedan har Tromborg även Mineral rice powder är ett lätt puder som appliceras över foundation för ett matt resultat och för att komplettera foundation. Foundation och puder ska alltid användas ihop för längre hållbarhet på basen. Tromborgs Rice powder är lätt i konsistensen och lägger sig därför inte i rynkor och fungerar även oljeabsorberande.

Nu vet du lite mer om en bra makeupbas från Tromborg. Nästa gång berättar vi om ögonmakeup!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar