fredag 24 april 2009

Hot stone massage

Jag brukar beskriva Hot stone som ett verktyg för massören, ett verktyg att lösa spänningar och öka din avslappning och njutning.

Har man mycket spända muskler eller bara vill ha tid att verkligen slappna av är det därför klokt att någon gång pröva den här typen av massage då man kan nå total avkoppling i både kropp och själ.

De stenar som används i massagen har sin härkomst från Bali. Det är lavastenar som slipats och formats naturligt i vattenforsar. Stenarna har en unik förmåga att bevara värme och kyla. De anpassar sig efter sin omgivning. Lägger man stenarna i varmt vatten blir det alltså mycket varma. Stenarna sägs även ha en positiv effekt på energier. De sägs kunna suga åt sig dålig energi som sedan kan sköljas bort när stenarna tvättas.

Man placerar ut stenarna på energipunkter på kroppen. De såkallade Chakrapunkterna. Men var inte orolig, stenarna placeras aldrig direkt på huden, då skulle du bränna dig. Därefter använder sig massören av het olja som drisslas längst kroppen, massören använder sig av en speciell teknik för att hålla värmen i stenarna och kombinerar dragen med stenarna, händer och underarmar. Känslan av de varma stenarna är fantastisk. Du kan uppnå en total avkoppling och harmoni Unna dig själv en sann njutning för både kropp och själ.

Unna dig Hot stone massage.

/ Isabelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar